Friday, 26 June 2015

Pemenang First Contest My Hijab My Priority (I)

Alhamdulillah kita dah ada pemenang
Sebelum tahu pemenang tu,

Ain nak ucapkan TAHNIAH buat yang menang,
tapi untuk tak menang tu jangan sedih, kita ada buat gift jugak.

Siapa yang nak sampul raya yang cantik comel2 dari hq miracle refreshing scent?
Boleh emil ain ASAP before pukul 12 malam ni ya. 
Sebab last submit untuk nama, alamat, no fon bagi pengeposan tu 28 jun 2015
Jadi kena sumbit dengan ain cepat2 laju2 ya.

Sebagai salah satu penghargaan dan salam perkenaan Miracle Refreshing Scent (MRS) untuk mereka yang menyertai contest




Tempat Pertama

Tempat Kedua

Tempat Ketiga

 peserta mahupun rakan2 blog ataupun sesiapa yang berminat boleh emil ain
untuk dapatkan sampul raya dari
 hq Miracle Refreshing Scent

kepada pemenang contest boleh beri details peribadi untuk hadiah
(Masa diberi selama 3 hari)
jika tiada, random akan dibuat untuk peserta yang lain

ainsyaahidah@yahoo.com